29.1.2013

Ihastumisia

Viime vuoden lopulla tein heräteostoksen paikallisessa kangaskaupassa. Olin jo jonkun aikaa katsellut kyseistä tuotetta toisessa liikkeessä, mutta sieltä nämä olivat myyty loppuun. Nyt silmiini sattui viimeinen paketti ihania pyöröpuikkoja, joissa on vaihdettavat päät. Paketissa tuli 3 eri mittaista kaapelia ja kolmet eri kokoiset puikot, jota ruuvataan kaapeliin kiinni. Puikot ovat tehty koivusta ja ovat ihanan silkkisen pehmeät. Ja merkki on KnitPro www.knitpro.eu/

Pitkään aikaan en tiennyt mihin ko. puikkoja käyttäisin, kun olen lähinnä neulonut sukkia ja lapasia. Kunnes jouluna sain hyvin mieluisen lahjan rakkaalta mieheltäni. Hän oli piipahtanut paikallisessa lankaliikkeessä ja ostanut minulle lahjaksi kaksi vyyhtiä Manos Silk Blend lankaa. Ja vieläpä mielivärissäni eli punaisena. Lankojen mukana tuli ohje Ristikkäin-kaulahuiviin. Ohjetta lukiessani, epäilin suuresti etten ikinä oppisi tekemään sitä, mutta kun aloitin tekemään, ei se ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. 

Ja jotta langat ei vaan vahingossa loppuisi kesken ( ja nyt naurattaa kovasti), kauppareissulla mukaani tarttui pari kerää 7 Veljestä lankaa. Ihanaa vaaleanpunaista Raitaa ja piristävän kirjavaa Polkkaa. Eiköhän näistäkin jossain vaiheessa synny sukat.
2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut sellainen vuoden pituinen KnitPro-himo, toisaalta tekis mieli mutta ei sitten aina kuitenkaan :D Ehkäpä joskus ne sit ostan..

    VastaaPoista
  2. Oli mullakin pitkään tuo himo ja vihdoin annoin sille himolle periksi... Ehkä sinäkin jonain päivänä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)