22.3.2013

LOMA!!

Tänään oli ensimmäinen talvilomapäivä. Ja sen kunniaksi piti hieman leipoa. No on siihen toinenkin syy, esikoisen synttärijuhlat on huomenna. Virallinen syntymäpäivä on vasta ensi viikolla, mutta koska olemme lomalla, vietämme niitä huomenna.
Tosiaan iltapäivä on mennyt leipoessa, mutta aamupäivällä oli aikaa käydä kaupoilla tuolla isolla kylällä. Olin jo pitkään haaveillut KnitPron koivupuikoista ja vihdoinkin ne itselleni hommasin.Samalla piti hiukan lankojakin katsella. Mukaan lähti tuollaisia pieniä 20g painoisia jämäkeriä. En kyllä enää muista mitä lankaa, mutta oli niin ihania värejä.

Toivolan vanha piha on mielettömän ihana paikka. Olisin voinut siellä viipyä vaikka kuinka pitkään, varsinkin nyt kun siellä on tuo Pääsiäspiha. Titityystä ostin nuo langat ja puikot. Siellä joutuu piipahtamaan toisenkin kerran... ja ehkä kolmannenkin :)

2 kommenttia:

  1. Ne mun knitPron neliskanttiset puikot on tosi hyvät neuloa, mutta.. tänään yhdestä puikosta murtui palanen.. eli täytyy vissiin etsiä joku valitusosoite, mihin kitistä, kun puikosta irtoaa tikkuja. Tää on eka kerta kun kyseisen firman puikoista on kitisemistä. Ehkä se vika on noissa neliskanttisissa, koska pitkään jo olen saman firman pyöreillä puikoilla neulonut, eikä koskaan ole ollut muuta kuin kehumista. Nyt täytyy koittaa löytää joku maahantuojan osoite, johon voi narista englanniksi, kun ei tuo saksa oikein vielä taivu.. Meine Stricknadeln sind kaputt! :)

    VastaaPoista
  2. Mä hypistelin kans niitä neliskanttisia, mutta päädyin kuitenkin noihin pyöreisiin aluksi. eihän sitä tiedä kuinka hurahtaa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)