2.7.2013

Lisää valmistuneita.... ja jotain uutta myös

KYH-töitä on taas lisää valmistunut.


Nämä lapaset on aloitettu 19.6 ja valmistuivat 28.6. Lankana käytetty harmaata ja vaaleanpunaista 7 veikkaaSukat puolestaan on aloitettu 22.6 ja valmistuivat 2.7 Malli on nimeltään nuttussukat ja lankana viininpunainen JussiJa tässä sitten KyJy-työ #2 eli matokuteesta virkattu matto. Koukku on kokoa 15mm. Jännä nähdä kuinka näitä innostuu virkkaamaan.


6 kommenttia:

 1. Upeat lapaset! Mulla on nyt ollu niin kiireitä että ei ole ehtinyt juuri neulomaan, saati blogia päivittämään.. Mutta ehkä tämä tästä helpottaa. Ihastelen vaan sun tuotoksia niin saan uutta inspiraatiota!

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat sukat ja lapaset. Jään seuraamaan mattoprojektiasi, kun on ollut vähän vastaava mielessä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!! Noi lapaset on helppo ja nopea neuloa. Mulla oli mallina valokuva äitini tekemistä lapasista ja siitä sitten laskin silmukat.

  Mattoprojekti on uusi minullekin. Olen tainnut yhden korin virkata Novitan Tuubi-ontelokuteesta, mutta tämä matonkude on paljon paksumpaa. Kude on ostettu Jyväskylästä Titityystä.

  VastaaPoista
 4. Upea lapasmalli ja sukatkin ovat tosi mukavan näköiset.

  VastaaPoista
 5. Hahahah, vähänkö näkö viskelee huonosti nukutun öitten jäljiltä. Mä katoin, että sullon tupakki tossa vikassa työssä :o Piti kahtoo kaks kertaa x)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)