16.2.2014

Motivaatio-säärystimet

Ystäväni aloitti vuoden alussa tupakkalakon ja lupasin neuloa hänelle säärystimet. Niihin sisältyi kuitenkin vaatimus olla tupakoimatta maaliskuun alkuun saakka. Sitten hän saa säärystimet käyttöönsä, mutta omaksi vasta, kun tupakkalakko on kestänyt kesäkuun alkuun. Joo, olen julma ystävä :D

Väreiksi ystäväni halusi vihreän ja valkoisen 7 veikan. Itse valitsin mallin, johon törmäsin Facebookin Voihan villasukka!-ryhmässä. Mallin nimeä en tiedä, mutta oli kiva ja helppo neuloa. Puikot oli 4mm KnitPro Cubics ja lankaa meni 122g.


Aluksi neuloin 10krs 2o2n-resoria. Sitten 4krs oikeaa vihreällä ja 1krs oikeaa valkoisella. Seuraavat 5krs 3o3n valkoisella. Sitten taas 4krs oikeaa vihreällä ja 1krs oikeaa valkoisella. Seuraavat 5krs valkoisella 3n3o. Näitä jatkettiin niin pitkään, että pituus oli sopiva. Lopuksi vihreällä 5krs oikeaa ja 10krs 2o2n-resoria. Ja päättely löysästi. 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin vaikken niin vihreän ystävä olekaan. Oli tosi mukava neuloa, kun oli pirteät värit :)

   Poista
 2. Kauniin raikkaat värit.Otin kuvion ylös ja meinaan ruveta neulomis hommiin.Kiitti!
  Tyttik.

  VastaaPoista
 3. Raikkaat värit! Ja tuo malli näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 4. Pitäsköön ittesäki koklata tämmössii :) Kivat on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja helpot. Vähän jää koukkuun tohon malliin, ku ajattelee, että teen vielä yhden mallikerran... No teenpä sit vielä yhden... Ja kohta onkin jo valmista :)

   Poista
 5. Monta silmukkaa oli puikoilla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resorissa oli 14s/puikko. Sileän alussa lisäsin 1s/puikko, koska kuvio on 6 silmukalla jaollinen. Kuvio-osassa oli siten 15s/puikko eli yhteensä 60 silmukkaa. Lopussa taas kavensin 1 silmukan/ puikko pois eli resorissa taas se 14s/puikko

   Poista
  2. Jeps, kiitos :) Aion kokeilla ohjetta heti

   Poista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)