2.12.2016

Lankalaihis 30.11 2016

Tässä postauksessa tulee sekä lokakuun että marraskuun lankalaihis tilanne. Marraskuun alku meni sairastaessa, joten lankalaihis postaus jäi tekemättä. Ylipäätään blogin päivittäminen tuntui marraskuussa ylivoimaiselta. Sentään hiukan jaksoin neuloa. Loppukuusta jaksoin neuloa jo ihan hyvin.

Lokakuun lankalaihis
Tilanne 30.9 2016:  69 166g
Ostettu: +890g
Kulutettu: -0g
Yhteensä:  70 056g

Marraskuun lankalaihis:
Tilanne 31.10 2016:  70 056g
Ostettu:  +1 100g
Kulutettu:  -758g
Yhteensä:  70 398g

Yllättävän paljon tuli miinusta sit kuitenkin marraskuulle. KyJyn vuoksi on ollut paljon keskeneräisiä, jotka alkaa pikkuhiljaa valmistua. Tosin uusia keskeneräisiä tulee koko ajan lisää. On vaan ihan pakko välillä saada aloittaa uusi työ. Tuleeko teille muille tämmöisiä mielitekoja? Vai neulotteko periaatteella ensin valmiiksi ennen uuden aloittamista?

4 kommenttia:

 1. Sinun lankalaihista on niin lohduttavaa lukea. En uskalla edes ajatella, paljonko itselläni on lankoja. Jotain samaa luokkaa kuitenkin kuin sinullakin. Ja keskeneräisten määräkin on kasvussa. Pitäisi keksiä jokin konsti, jolla saisi mielenkiintoa tehdä aloitetut valmiiksi. Eilen sain yhdet sukat valmiiksi ja samantien aloitin kahdet joulukalenterisukat. :D

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän olla joka kuukausi kauhean ahkera ja olen ihan innoissani, kun saan useamman työn kuukaudessa valmiiksi. Sit joku "ikävä" lankakauppa pistää jonkun hyvän tarjouksen ja puff koko kuukauden miinukset muuttuivat plussaksi. En vaan voi vastustaa ihania lankoja. Tässäkin kuussa on tulossa uusia lankoja :)
   Täytyy ajatella positiivisesti, että kun se inspis iskee, niin on mistä valita :D
   Minäkin sain eilen Taimitarhan syyssukat valmiiksi ja saman tien aloitin kahdet Joulukalenterisukat. Mutta omasta lankavarastosta löytyi langat :)

   Mukavaa joulun odotusta sinullekin! Ja paljon rentouttavia neulomishetkiä :)

   Poista
 2. Pitää miehekkeelles sanoa, että kieltää sulta langan oston pariks vuodeks :D

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)