26.1.2014

Körttisukat

Sain ajatuksen punnita lankavarastoni ja siitä poiki sitten omalle FB-sivulleni kilpailu kavereille. Se, joka arvaa lähimmäksi saa palkinnoksi minun neulomat sukat tai lapaset. 
Lankojahan oli liki 47 kiloa ja lähimmäksi pääsi Helka 48kg:n arvauksellaan. Helkan toiveena oli sukat, joissa keltaista tai oranssia ja jotain tummaa.
Päätin tehdä körttisukat, koska en ollut niitä koskaan aiemmin tehnyt.Lankana oli 7 veljestä musta sekä 7 veljestä sateenkaari Raita. Puikot oli Kollágen neliskanttiset 3,5mm ja langan kulutus 132g. Mallikuvion löysin FB:n Voihan villasukka!-ryhmästä.

Oli tosi mukava malli tehdä ja saatanpa jossain välissä tehdä toisetkin. Mitäs te lukijani tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. Körtti on nätti malli..
  Tavotteena on tehä edes yhdet kirjoneule sukat - voiski tehä körtit ;) Nei oo ehkä niin yyber vaikeet kuin jotkut hiiiirmu kuvioidut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli todella helppo malli. Ei tartte neuloa kuin yhdellä langalla kerrallaan, koska välillä vaan nostetaan se edellisen kerroksen silmukka. Tykkäsin tosi paljon tehdä näitä ja aion todellakin tehdä toisetkin :)
   Suosittelen!!

   Poista
 2. Tosi kivat. :) Suunnittelen joskus itekin kokeilla tota mallia.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hienot sukat :) Olen niin tykästynyt tuohon sateenkaariraita-musta yhdistelmään :)

  VastaaPoista
 4. voisinko saada mallin ja tikulla monta silmukkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resorissa on aluksi 13 puikollaan, sileän alussa lisäsin 1 silmukan/ puikko eli 14 puikollaan. Nilkkaresoriin taas kavensin 13 puikolleen ja terässä on 12 puikolla. Sukan koko on n. 40-41. Tällä sivulla on mallikuvio http://puikkojalanka.blogspot.fi/2014/01/korttisukat.html

   Poista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)