16.1.2014

Lankalaihis

Tammikuussa tunnetusti kaikki aloittaa uuden elämän. Joku lopettaa tupakanpolton, toinen alkaa laihduttamaan. Minä kun en tupakoi enkä tässä elämäntilanteessa voi laihduttaakaan näitä läskejäni, niin ajattelinpa laihduttaa lankavarastojani. 

Noh, ensin piti punnita ja laskea kaikki langat. Olihan niitä kertynyt huimat 46kg908g. Hups!! Muutama kerä tullut hamstrattua. 

Tässä viimeisimmät hankinnat: 


Nyt alkaa sit armoton lankavarastojen tuhoaminen neulomalla :)



6 kommenttia:

  1. Onnea tuhoamisvimmalle. Mielenkiinnolla odottelen raportointia. Minun tuhoamisvimma kääntyi hyvästä alusta huolimatta jo plussalle, kun bongasin Novitan uutuudet kaupan hyllyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kävin eilen ostamassa niitä vähän, jotta en ihan heti sortuisi. Tiedän kyllä, ettei tule olemaan helppoa tämmöiselle lankahamsterille :)

      Poista
  2. Haha, onpa kertyny lankaa. Pitäisköhän punnita omat, vähensin niitä vuos sitten kirpparilla mut jäihän noita.. Tänään olis tarkoitus ajella Ilonan puodille " vaan moikkaamaan".. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on ihania uusia lankoja. Varo, ettei käy köpelösti ;)

      Poista
  3. Kanssalaihduttajia löytyy aika monta: http://amria2.vuodatus.net/lue/2014/01/lankalaihiksessa-mukana

    Sulla on kieltämättä aika kunnioitettava määrä kertynyt lankaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä edes tiennyt, että tuollainen projekti on menossa!! :)
      En ole asettanut itselleni mitään tavoitetta. Mies kyllä oli sitä mieltä, että seuraavan kerran saan ostaa lankaa, kun neljännes tuosta määrästä on jäljellä. En kyllä usko, että maltan olla ostamatta, mutta kova on yritys :)

      Poista

Kommenttisi piristäisi päivääni. Kiitos :)